FORSIDE NYHEDER  

Nyheder

22.01.2015 - Danmarks Indsamling 2015JH Software, som udgiver Biologi-, Geografi- og Fysik-Kemi-Tjek, støtter Danmarks Indsamling 2015.


For at skabe opmærksomhed om indsamlingen og de 12 projekter, som støttes, er der lavet et fælles opgavesæt, som findes i alle 3 fag, hvor der sættes fokus på disse projekter. Dette sæt ligge foreløbig også som eksempel-opgavesæt med fri adgang.30.11.2014 - JuleopgaverIgen i år har vi fundet juleopgaverne frem til december. De 2 sæt indeholder opgaver om mange forskellige geografi-emner med tilknytning til julen og kan fx bruges som hyggelige ekstraopgaver eller vikaropgaver i julemåneden.

26.11.2014 - Ny opgave om børns vilkår
Der er netop udgivet endnu et nyt opgavesæt. Titlen er Børns vilkår, det findes i gruppen, Befolkning, urbanisering og økonomi, og  det er som sædvanlig markeret med en stjerne på opgavelisten.13.11.2014 - Nyt i efteråretI løbet af efteråret er der sket en udskiftning i de aktuelle opgaver, så de er tilpasset årstiden. Det seneste sæt handler om efterårets voldsomme regn i Nordjylland.

i løbet af efteråret er der også kommet endnu et sæt træningsopgaver i den nye gruppe om tematiske kort, og der er kommet flere nye testopgaver, bl.a. om erhverv i Danmark og Danmarks undergrund og råstoffer.

09.08.2014 - Skolestart 2014Rigtig mange abonnementer for 14/15 er blevet aktiveret i løbet af de sidste uger, og mange lærere har været i gang med at se på opgaverne, selv om der stadig blev arbejdet med opdateringer.
Fra mandag d. 11. august bliver der også adgang for elever igen.

Igen i år er der foretaget opdateringer af faktastof i flere opgavesæt, og der er oprettet en ny guppe, Tematiske kort, foreløbig kun med et enkelt opgavesæt, men flere er på vej.


Der er selvfølgelig også nye aktuelle opgaver klar til skolestarten. Der er opgaver om den varme sommer og om Gaza-Israel-konflikten, og desuden er forårets opgave om Ukraine jo fortsat aktuel.

Tidligere nyheder


Copyright © JH Software ApS